Stærke kvinder

vi elsker

Vi sender Kærlighedsbreve ud i
universet, og hører fra stærke, skønne kvinder, der ikke er bange for at skille sig ud, sige fra og
tage deres plads i verden. Her er hvad de siger.

Luna Ersahin

Vi har spurgt Luna Ersahin, forsanger i AySay,  omkring at tage sin plads i verden 💫

Jeg har altid kæmpet med følelses af ikke at høre til. Jeg er vokset op med en kurdisk far fra tyrkisk Kurdistan, og en dansk mor. Og med sig i sproget om at være halv/halv fødtes følelsen af at være et halvt menneske også. Med min musik forsøger jeg at tage mine sprog og kulturer i mine egne hænder og forme dem sådan som jeg har lyst til, i stedet for sådan som samfundet vil have mig til. Det har været helende for mig og helt nødvendigt. For mig handler det om at vise verden, at jeg insisterer på at være et helt menneske, og forhåbentig dermed inspirere andre til at turde gøre det samme.

Carolyne Kaddo

Vi har spurgt Carolyne Kaddo, forfatter og foredragsholder,  om hvordan hun har taget sin plads i verden og hvad julen betyder for hende:

As I decorate my Christmas tree, I’m reminded of the journey I have been through. Each ornament symbolizing the different nuances in my life. Christmas reminds me of the greatest gift in life, Love . I have seen the Hand of God uphold me through love, I have been given a place and voice as a woman of courage to Love my neighbor as I love myself. Today I want to cheer every woman on, the sky is the limit ♥️🙏🏽

Emilie Melgaard Jacobsen

Vi har spurgt Emilie Melgaard Jacobsen, illustrator og forfatter, omkring hvordan hun ser sig selv passe ind og tage sin plads i verden 😈😈😈

“Jeg har tidligere i livet haft en overbevisning om, at det var vigtigt for mig at finde “den rette hylde” og blive der.

Jeg har med tiden fundet ud af, at det slet ikke passede på mig. Jeg elsker at prøve nye ting, være kreativ, udforske og undersøge muligheder.